Masthead header

Bruidsmake-up

Stralend en fris, de hele dag lang, in persoon en op camera!

Ik ben van mening dat iedere bruid de mooiste versie van zichzelf moet zijn. De foto’s van je huwelijksdag zullen alle mooie momenten uitstralen en zijn prachtige herinneringen voor de rest van je leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat jij er niet alleen op je mooist uitziet, maar je ook zo voelt.

lotgee-23

Als jouw persoonlijke make-up artist luister ik naar jouw wensen en bied ik je een op maat gemaakte service aan.  Zo kan ik je verzekeren dat je een stralende en zelfverzekerde bruid zal zijn. Ik heb een opleiding in foto make-up genoten, wat een grote plus is; ik zal ervoor zorgen dat je make-up perfect overkomt op camera en gebruik geen producten die een flashback veroorzaken. Mijn expertise ligt in het creëren van mooie, natuurlijke en stralende bruidsmake-up die zowel tijdloos als elegant is. Of je nu opteert voor een natuurlijke en romantische look, of je gaat voor een pittig resultaat, het is altijd mijn doel jouw persoonlijke stijl vast te leggen en het meest uit jouw natuurlijk schoonheid te halen.

Het is voor mij een eer om deel uit te maken van de huwelijksmorgen, niet alleen om jouw make-up te verzorgen maar ook omje te kalmeren als je nerveus ben, je te helpen met het aantrekken van de bruidsjurk, jouw juwelen om te doen en het bloemenmeisje van glitters te voorzien, het hoort er allemaal bij. Als ik nadien de stralende lach van de bruid zie is dat zeer waardevol.

De proefmake-up
Tijdens onze eerste ontmoeting zullen we jouw bruidsmake-up in detail bespreken. Ik hou rekening met de make-up die je op een werkdag en in het weekend draagt, omdat het belangrijk is er als de allerbeste versie van jezelf uit te zien op je huwelijksdag en niet als compleet iemand anders! Een proefmake-up is noodzakelijk om het perfecte totaalplaatje te krijgen maar ook om je ervan te verzekeren dat je geen gevoeligheden zal ervaren door de gebruikte producten op je huid. Jouw bruidsmake-up moet stralend en fris zijn gedurende vele uren. Op je huwelijksdag kan ik make-up voorzien voor een maximum van 6 personen in de suite. Indien er meer dan 6 personen een make-up wensen kan ik een assistente voorzien.

De huwelijksdag
Op je huwelijksdag arriveer ik ruim op tijd bij je thuis of op de gekozen locatie zodat ik genoeg tijd heb om mijn make-up station op te stellen. Voor jou heb ik ongeveer 45 minuten nodig om je make-up aan te brengen, voor de leden van de suite bedraagt dit 35 minuten per full make-up. De leden van de suite komen eerst aan de beurt en als laatste jezelf, zodat jouw make-up zo fris mogelijk blijft. Het is aan te raden eerst je kapsel te laten verzorgen en dat de make-up in daglicht aangebracht wordt, daglicht geeft nu eenmaal het beste resultaat. Ik zorg dat er voldoende tijd is om een controle uit te voeren en de lippen –je ontvangt een gratis lipgloss/balm– te retoucheren voordat je vertrekt. Met een paar van mijn tips en trics blijft je make-up fris tot de laatste dans! Indien de leden van de suite geen proefmake-up wensen kan dat, ik heb honderden gezichten opgemaakt door de jaren heen en weet instinctief welke make-up bij iemand past. Ook is het mogelijk om voor het avondfeest je make-up te laten omvormen tot een avondmake-up, eventueel een wat sterker aangebrachte make-up. Tevens kan je opteren voor een touch-up, enkel voor de fotoreportage en/of receptie.

Full concept pakket
Wil je er zeker van zijn dat je er de hele dag lang perfect en fris uitziet? Opteer dan voor een van de make-up pakketten. Je kan kiezen voor een halve of hele dag. Meer informatie via mail.

Trouwen in het buitenland
Je hebt de perfecte partner gevonden… en de perfecte locatie. Zelfs als je besluit in het buitenland te trouwen boek je best een make-up artist die je kan vertrouwen. Ik neem de stress weg van het moeten te zoeken naar een on-location huwelijksmake-up artist, of je nu ‘ja’ zegt op een prachtig strand of in een romantische wijngaard.

Belangrijk om te weten:

-Indien je enkel als bruid gemaquilleerd wilt worden -en niet de leden van  de suite- kan dit enkel binnen een straal van 15 KM.
-Betalend parkeren wordt aangerekend.
-Bij annulering wordt het volgende bedrag aangerekend:
* minder dan 60 dagen voor de trouwdag: 100 Euro
* minder dan 30 dagen voor de trouwdag: de helft van het totaalbedrag
* minder dan 10 dagen voor de trouwdag: het totaalbedrag

Voor meer informatie contacteer me via info at beautifulbride.be

Ik geloof dat iedere bruid de beste service en expertise verdient op haar grote dag!