Masthead header

One-on-One

Als je sinds jaren vast hangt aan dezelfde make-up routine of je bent gewoon niet zeker welke make-up jou het beste past… er mag nooit een reden zijn om er niet als de beste versie van jezelf uit te zien! Of je nu besluit je eigen bruidsmake-up te doen of je wilt weten welke look het best bij jouw gezicht en uitstraling past, iedereen kan tot een professioneel resultaat komen voor welke gelegenheid dan ook, met de juiste instructies, oefening en hulpmiddelen.

mud-workshop_juni2016_color_tint_3000pix-17Individuele make-up les
Tijdens de individuele make-up les laat ik zien hoe make-up dient aangebracht te worden en geef ik je de mogelijkheid technieken te oefenen en vragen te stellen. De make-up les wordt op maat gemaakt, aangepast aan jouw wensen zodat je er het meest uit kan halen. De individuele make-up les duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop zal je zelfverzekerd je make-up aanbrengen. Je krijgt heel wat productinformatie en een gepersonaliseerde face chart zodat het aankopen van de juiste producten een stuk makkelijker wordt. Al het materiaal voor de sessie wordt voorzien, als je zelf make-up en benodigdheden hebt raad ik aan deze mee te brengen zo dat ik ze kan bekijken en je de nodige uitleg erover kan geven. Deze individuele make-up les vindt plaats in het comfort van je eigen huis.

Bruidsmake-up les
Deze les is voor toekomstige bruidjes die ervoor kiezen om zelf hun make-up aan te brengen op de grote dag of voor hen die in het buitenland trouwen. Ook hiervoor kom ik aan huis en de les zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens deze sessie leer ik je hoe een natuurlijke, stralende en op maat gemaakte bruidsmake-up aan te brengen. Indien jij een andere look in gedachten hebt, zoals een donkere ooglook of een meer pittig resultaat, pas ik de les aan zodat het resultaat voldoet aan jouw wensen. Ik neem een kijkje in jouw make-up kit om te zien welke producten je kan gebruiken en wat je nog dient aan te kopen. Tevens ontvang je een volledige lijst met producten die je nodig hebt voor het creƫren van de perfecte bruidsmake-up.

Voor dames met levenservaring
Wijsheid komt met de jaren. Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw, op welke leeftijd dan ook, mooi kan zijn, het gaat er gewoon om te weten hoe je je make-up routine dient aan te passen of te veranderen om tot een elegante en mooie uitstraling te komen. Het succesvol kiezen en aanbrengen van make-up voor de rijpere huid is een kunst. Het is de moeite waard om te ontdekken wat jou het meest flatteert, het updaten van je make-up is daarom noodzakelijk. Omarm je leeftijd! Het investeren in een individuele make-up les zal je geld besparen omdat je de producten die je nadien aankoopt ook daadwerkelijk zal gebruiken. Ik kom aan huis zodat jij je op je gemak voelt en de sessie duurt ongeveer 2 uur. Ik raad je aan om je eigen make-up te tonen, zo kan ik adviseren welke van jouw producten voor jou werken.

Alle individuele make-up lessen omvatten:

  • Productinformatie en kennis
  • Check-up van je eigen make-up
  • Technieken aangepast aan jouw gelaat en wensen
  • Tips and tricks
  • Zelf aanbrengen van make-up en uitvoeren van technieken
  • Controle en bijsturing

Wil je graag meer informatie? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info-at-beautifulbride.be