FAQ

QUESTION

ANSWER

Waarom moet ik voor Beautiful Bride kiezen?

Hoewel het mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat je een onberispelijke make-up look hebt, is dat niet het enige waar ik om geef. Ik hou graag met alles rekening op de trouwdag. Je angsten, frustraties en wensen - niet alleen als het gaat om je make-up, maar om je hele ervaring als je je klaarmaakt op je trouwdag.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn werk verder gaat dan alleen het aanbrengen van je make-up. Ik stel je graag op je gemak, help waar ik kan en zorg voor vrolijkheid en positiviteit. Tijdens het klaarmaken kun je mij beschouwen als je tweede paar handen en ogen.

Welke merken gebruikt Peggy Timmermans van Beautiful Bride?

Door mij jarenlange ervaring als make-up artist en blogger heb ik heel wat merken en producten kunnen testen. Ik selecteerde een aantal toppers voor mijn bridal make-up kit, die houdbaarheid garanderen. Van budgetvriendelijk tot high-end, enkel de producten waarvan ik zeker weet dat ze hun werk doen komen in mijn kit terecht. Enkele merken: Danessa Myricks, Dior, Guerlain, Pixi Beauty en Daniel Sandler.

Hoe lang op voorhand moet ik mijn huwelijksdatum vastleggen?

Vanaf april tot en met oktober is het bruidseizoen in volle gang en raad ik je aan snel te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Ik neem geen data in optie. Degene die het eerst boekt heeft de dag vastliggen van zodra het voorschot betaald werd.

Hoe kan ik boeken?

Vul het formulier op de contactpagina in. Zo krijg ik je gegevens binnen en kan ik je een offerte sturen.
Vermeld de volgende gegevens:
- trouwdatum
- aantal personen
- plaats waar de make-up dient te gebeuren
Indien jij deze offerte bevestigt zet ik de boeking in gang.

Waarom dien ik een voorschot te betalen?

Als bruid wil je uiteraard zeker zijn dat ik je geboekte datum beschikbaar ben. Omdat ik maanden op voorhand mijn agenda dien te plannen en jouw huwelijksdag vrij hou, dien ik zeker te zijn van jou als klant.
Zo ben ook jij gegarandeerd dat jouw huwelijksdag bij Beautiful Bride vastligt.

Rekent Beautiful Bride reiskosten aan?

Beautiful Bride rekent alleen reiskosten aan als de afstand (heen en terug) naar de locatie van de proefsessie of de locatie van de dag van het huwelijk meer dan 20 kilometer bedraagt.

Rekent Beautiful Bride reistijd aan?

Indien ik veel reistijd kwijt zal zijn, om dat de make-up dient te gebeuren een eind van mijn woonplaats (bv de kust of Ardennen) kan het voorkomen dat ik reistijd in rekening dien te brengen. Uiteraard zal dit altijd vooraf op de offerte worden vermeld.

Rekent Beautiful Bride parkeerkosten aan?

Helaas moet ik de parkeerkosten in rekening brengen. Heb je een extra bewonerskaart, geef deze dan door, dit voorkomt extra kosten. Dient je make-up verzorgd te worden in een B&B of een hotel? Vraag dan even na of het mogelijk is om gratis te parkeren. Laat dit even weten zodat je die kosten kan besparen!

Komt Beautiful Bride aan huis?

Zowel voor de proefsessie als op de huwelijksdag kom ik aan huis of op locatie. In sommige gevallen is het mogelijk dat de proefsessie bij mij kan plaatsvinden, dit is altijd in overleg.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Bij annulering wordt het volgende bedrag aangerekend:
* minder dan 60 dagen voor de trouwdag: 100 Euro
* minder dan 30 dagen voor de trouwdag: de helft van het totaalbedrag
* minder dan 14 dagen voor de trouwdag: het totaalbedrag

Welke fotografen raadt Beautiful Bride aan?

Je huwelijksfoto's (en video) zijn de enige herinnering die je nadien nog jaren kan koesteren. Daarom vind Peggy van Beautiful Bride de keuze van de fotograaf erg belangrijk. Zij werkt graag samen met Gert Huygaerts, Fille Roelants en Wesley Nulens. Deze toppers zorgen voor garandeert voor een prachtig resultaat.

Beautiful Bride ontvangt graag enkele foto's van de making-off en van jezelf in je bruidsjurk na het huwelijk. Ook voor Peggy is dit een mooie herinnering!

Hoe langt duurt het om de make-up te doen?

Voor de bruid duurt de make-up ongeveer 45-60 minuten en voor elk lid van de bridal party moet je op ongeveer 40 minuten rekenen. Dit is inclusief het ontsmetten van penselen en materiaal.

Het is voor mij heel belangrijk om jullie op schema te houden op de trouwdag. Zodra ik weet hoe laat je klaar moet zijn met de make-up, werk ik achterwaarts om een starttijd voor de diensten te bepalen. Ik bezorg je dan een planning voor de make-up, zodat iedereen weet wanneer zij verwacht worden.

Doe je alleen bruidsmake-up. Zo ja, werk je samen met een hairstylist?

Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up. Omdat ik vaak make-up voor meerdere mensen verzorg is de tijd ook vaak te kort om beiden te doen. Maar geen nood, ik werk samen met vier fantastische hairstylisten uit alle hoeken van het land!

Het is niet verplicht om met een van de stylisten van mijn lijst te werken, maar weet dat als je dat doet, ze net zo goed voor je zullen zorgen als ik - en dat is precies het soort ervaring dat ik wil dat al mijn bruiden hebben!

2
of
8