Bruidsmake-up

Stralend en fris, de hele dag lang, in persoon en op camera!

Timeless make-up for the modern bride.

Ik ben van mening dat iedere bruid de mooiste versie van zichzelf moet zijn. De foto’s en video van je huwelijksdag zullen alle mooie momenten uitstralen en zijn prachtige herinneringen voor de rest van je leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat jij er niet alleen op je mooist uitziet, maar je ook zo voelt. Beautiful Bride is jouw idéale partner als het om je bruidsmake-up gaat!

Jouw persoonlijke make-up artist

Als jouw persoonlijke make-up artist heb ik één belangrijk doel: luisteren naar jouw wensen en jou een op maat gemaakte service bieden zodat jij je op je trouwdag de beste versie van jezelf voelt. Zo kan ik je verzekeren dat je een stralende en zelfverzekerde bruid zal zijn.

Ik werk graag MET mijn toekomstige bruidjes, zodat ze zich altijd gezien en gehoord voelen tijdens het hele proces.

Ik heb een opleiding in foto make-up genoten, wat een grote plus is. Uiteraard zal ik er ook voor zorgen dat je make-up perfect overkomt op camera en gebruik ik geen producten die een flashback veroorzaken. Mijn expertise ligt in het creëren van mooie en natuurlijke bruidsmake-up die zowel tijdloos als elegant is. Of je nu opteert voor een natuurlijke en romantische look of een pittig resultaat, ik zal altijd jouw persoonlijke stijl vastleggen en het meeste uit jouw natuurlijk schoonheid halen.

Heerlijk is het moment dat ik je eindelijk de spiegel kan geven en je jezelf voor het eerst ziet. Die glimlach is mijn favoriete deel van de de make-up sessie.

Het is voor mij een eer om deel uit te maken van je huwelijk!

Niet alleen om jouw make-up te verzorgen maar ook om je op je gemak te stellen als je nerveus bent, je te helpen met het aantrekken van de bruidsjurk, je juwelen om te doen of het bloemenmeisje van glitters te voorzien. Als ik nadien de stralende lach van de bruid zie is dat de mooiste beloning!

De proefmake-up

Tijdens onze eerste ontmoeting – de proef make-up- zullen we jouw bruidsmake-up in detail bespreken. Hierbij hou ik rekening met de make-up die je op een werkdag én in het weekend draagt. Dit omdat het belangrijk is er als de allerbeste versie van jezelf uit te zien op de dag van je huwelijk! Daarom is deze try-out belangrijk, om het perfecte totaalplaatje te krijgen, maar ook om je ervan te verzekeren dat je geen gevoeligheden op je huid zal ervaren door de gebruikte producten. Jouw bruidsmake-up moet tenslotte stralend en fris zijn gedurende vele uren.

De huwelijksdag

Op de dag van je huwelijk arriveer ik ruim op tijd bij je thuis of op de gekozen locatie zodat ik genoeg tijd heb om mijn make-up station op te stellen. Ik heb ongeveer 45 minuten nodig om je make-up aan te brengen, voor de leden van de suite bedraagt dit 35 minuten per full make-up. De leden van de suite komen eerst aan de beurt en als laatste jezelf, zodat jouw make-up zo lang mogelijk fris blijft. Uiteraard kan deze planning steeds aangepast worden, als jullie bijvoorbeeld eerst foto’s gaan nemen. Het is aan te raden om eerst je kapsel te laten verzorgen en dat de make-up in daglicht kan aangebracht worden, daglicht geeft nu eenmaal het beste resultaat. Ik zorg dat er voldoende tijd is om touch-ups te doen voordat je vertrekt. Je krijgt van mij ook een cadeautje, een gratis lipgloss/balm.

Met een paar van mijn tips en tricks blijft je make-up fris tot de laatste dans!

Het is ook mogelijk om voor het avondfeest van je huwelijk je make-up te laten omvormen tot een avondmake-up, eventueel een wat sterker aangebrachte make-up. Tevens kan je opteren voor een touch-up, enkel voor de fotoreportage en/of receptie.

Full concept pakket

Wil je er zeker van zijn dat je er de hele dag lang perfect en fris uitziet? Opteer dan voor een van de make-up pakketten. Je kan kiezen voor een halve of hele dag. Contacteer me voor meer info hierover.

Trouwen in het buitenland

Je hebt de perfecte partner gevonden en de perfecte locatie.

Zelfs als je besluit je huwelijk in het buitenland te voltrekken, boek je best een make-up artist die je kan vertrouwen. Ik neem de stress weg van het moeten te zoeken naar een buitenlandse make-up artist, of je nu ‘ja’ zegt op een prachtig strand of in een romantische wijngaard.

Good to know

 • Indien je enkel als bruid opgemaakt wil worden (en niet de leden van  de suite) kan dit enkel binnen een straal van 15 KM.
 • Betalend parkeren wordt aangerekend.
 • Indien we voor 07:00 uur starten wordt er een meerprijs van 45 Euro aangerekend.
 • Indien de reistijd meer dan 1 uur bedraagt wordt er 45 Euro extra aangerekend.
 • Bij annulering wordt het volgende bedrag aangerekend:
  • minder dan 60 dagen voor de trouwdag: 100 Euro
  • minder dan 30 dagen voor de trouwdag: de helft van het totaalbedrag
  • minder dan 10 dagen voor de trouwdag: het totaalbedrag

Meer info?

Voor meer informatie, laat een berichtje achter via het contactformulier.

Ik geloof dat iedere bruid de beste service en expertise verdient op haar grote dag!