Persoonlijke make-up les, omdat je het waard bent!

Hang je sinds jaren aan dezelfde make-up routine of ben je gewoon niet zeker welke make-up jou het beste past? Er mag nooit een reden zijn om er niet als de beste versie van jezelf uit te zien!
Of je nu besluit je eigen bruidsmake-up te doen of je wil weten welke look het best bij jouw gezicht en uitstraling past, iedereen kan tot een professioneel resultaat komen. Voor welke gelegenheid dan ook, met de juiste instructies, oefening en hulpmiddelen van een one-on-one workshop kan ook jij dit!

Individuele make-up les

Tijdens de individuele make-up one-on-one sessie laat ik zien hoe make-up dient aangebracht te worden en geef ik je de mogelijkheid technieken te oefenen en vragen te stellen. De make-up les wordt op maat gemaakt, aangepast aan jouw wensen zodat je er echt alles uit kan halen. Deze individuele make-up les duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop zal je zelfverzekerd je make-up aanbrengen. Je krijgt heel wat productinformatie en een gepersonaliseerde face chart zodat het aankopen van de juiste producten een stuk makkelijker wordt. Voor de one-on-one sessie wordt al het materiaal voorzien. Als je zelf al make-up en benodigdheden hebt raad ik aan deze mee te brengen zodat ik ze kan bekijken en je de nodige uitleg erover kan geven. Deze individuele one-on-one les vindt plaats in het comfort van je eigen huis.
Prijs: 150 Euro plus km-vergoeding

Bruidsmake-up les

Deze les is voor toekomstige bruidjes die ervoor kiezen om zelf hun make-up aan te brengen op de grote dag of voor de bruidjes die in het buitenland trouwen. Ik kom hiervoor aan huis en de one-on-one zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens deze sessie leer ik je hoe een natuurlijke, stralende en op maat gemaakte bruidsmake-up aan te brengen. Indien jij een andere look in gedachten hebt, zoals een donkere ooglook of een meer pittig resultaat, pas ik de les aan zodat het resultaat voldoet aan jouw wensen. Ik neem een kijkje in jouw make-up bag om te zien welke producten je kan gebruiken en wat je nog dient aan te kopen. Tevens ontvang je een volledige lijst met producten die je nodig hebt voor het creƫren van de perfecte bruidsmake-up.
Prijs: 175 Euro + km-vergoeding

Voor dames met levenservaring

Wijsheid komt met de jaren zegt men.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw, op welke leeftijd dan ook, mooi kan zijn! Hierbij gaat het er gewoon om te weten hoe je je make-up routine dient aan te passen of te veranderen om tot een elegante en mooie uitstraling te komen. Succesvol kiezen en aanbrengen van make-up voor de mature huid is een kunst. Het is de moeite waard om te ontdekken wat jou het meest flatteert, het updaten van je make-up is daarom noodzakelijk. Omarm je leeftijd! In een individuele make-up les investeren, zal je uiteindelijk geld besparen omdat je de producten die je nadien aankoopt ook daadwerkelijk zal gebruiken. Ik kom aan huis zodat jij je op je gemak voelt en deze one-on-one duurt ongeveer 2 uur. Ik raad je aan om je eigen make-up te tonen, zo kan ik adviseren welke van jouw producten voor jou werken.
Prijs: 175 Euro + km-vergoeding

Alle individuele make-up lessen omvatten

  • Productinformatie en kennis
  • Check-up van je eigen make-up
  • Technieken aangepast aan jouw gelaat en wensen
  • Tips and tricks
  • Zelf aanbrengen van make-up en uitvoeren van technieken
  • Controle en bijsturing

Meer info?

Wil je graag meer informatie? Aarzel niet en laat een berichtje achter via het contactformulier.